След проведени срещи със сектор Плодове и зеленчуци, Министерство  на

...
След проведени срещи със сектор Плодове и зеленчуци, Министерство  на
Коментари Харесай

Министерство на земеделието остава отворено за диалог със сектор „Плодове и зеленчуци”


След извършени срещи със бранш „ Плодове и зеленчуци ”, Министерство  на земеделието постави големи старания и пое ангажимент да удовлетвори настояванията на сектора във връзка с междусекторното систематизиране на Ковид помощите, показват от пресцентъра на ведомството по отношение на информацията, че секторът излиза на митинг.

„ На 16 март представителите на сектора са поканени на среща в министерството, на която да бъде показано разпределението на Ковид помощите, което дава отговор на техните претенции. До момента Министерство на земеделието не е излизало с позиция за разпределението на бюджета сред двата бранша. Решение ще бъде взето след реализиран консенсус, а не на база на извършени авансово съвещания ”, означават от земеделското министерство.

„ Официалната позиция на министерството ще бъде изразена с изпращането на известието на държавната помощ към службите на Европейска комисия. Дадена е опция срещата да бъде извършена и онлайн. Министерство на земеделието остава отворено за разговор и ще чака на следващия ден всички искащи да се включат присъствено или онлайн ”, се споделя още в прессъобщението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР